dimecres, 14 de setembre del 2016

En clau d'ACOLLIDA
*Nota: Tota la informació per a les inscripcions al FEAC s'ha enviat per l'Alexia.

FEAC: "Família-Escola, Acció Compartida"

     Què és el FEAC?  El FEAC és una trobada de pares amb els educadors de l'escola (mestres, professors i Gabinet Psicopedagògic) on es comparteixen  experiències i  dubtes sobre l'educació en les diferents etapes del desenvolupament emocional  dels nostres fills. Es tracta d’un espai de reflexió i diàleg on totes les idees i experiències hi tenen cabuda. 
*     Quan ens trobem al FEAC?  Les trobades  FEAC són un cop al mes, a la mateixa escola. Ens dividim per grups d’edat, per poder concretar millor cada etapa i aprofundir en la realitat del moment en què vivim.

*     Què hi fem ? Potser durant el procés de creixement dels teus fills t'has fet preguntes com:

·       Què he de fer per tal que mengi millor?
·       Per què actua així el meu fill/a ?
·       Com es relaciona amb el seu entorn (escola , amics , professors ... )?
·       Per què em contesta d'aquesta manera?
·       Com m'he de comunicar amb els meus fills perquè m'entenguin?
·       Com adaptar-me a les noves tecnologies que ells utilitzen?

*Moltes d'aquestes preguntes tenen resposta si les comparteixes amb altres pares i amb els professors de l'escola ... al FEAC. Compartim les experiències i entre tots construïm  les eines per poder adaptar-te millor a la realitat quotidiana que ens envolta. Te n’adonaràs que els teus dubtes poden tenir resposta o que tens més punts en comú amb altres pares dels que et pensaves..... i en escoltar i dialogar podràs veure  que no tot és tan complicat.


Relaciona't amb l'escola, coneix els pares dels companys del teu fill, millora la teva relació emocional amb els teus fills......i sobretot, comparteix bons moments entre FAMILIA i ESCOLA......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada